Nyheder

Del viden om Sansevieria med dig.

Godmorgen, kære venner.Håber alt går godt og velkommen til vores hjemmeside.I dag vil jeg dele viden om Sansevieria med dig.Sansevieria er meget varmt salg som en boligindretning.

Blomstringsfasen afSansevieriaer november og december.Der er mange sorter af sansevieria, planteform og bladfarve ændrer sig meget, stærk tilpasningsevne til miljøet.Velegnet til at dekorere studie, stue, kontor, i lang tid at nyde.

Nu sælger vores virksomhed 5 slags sansevieria.Vi har sansevieria i lille størrelse, sansevieria i mellemstørrelse, sansevieria i stor størrelse, også sansevieria med hårde blade og sjældne rod sansevieria.

Den lille størrelse sansevieria er højden ikke mere end 20 cm sansevieria.Normalt en stk til en gryde.Det er meget velegnet til skrivebordsdekoration. Den varme udsalgsart er Lotus sanseviera, Black kingkong sanseviera, Golden Hahnii sanseviera og så en.

Detmellemstørrelse sansevieriastørrelse i H20-50cm.Den har 2 stk til en gryde eller 3 stk til en gryde.Vi har også Hydroponic sansevieria.Også meget varmt udsalg nu.sanseveria superba har du nogensinde hørt?Fin form og figur.

Den store størrelse sansevieria er højden mere end 50 cm.Det vil flere stk i en gryde.Sansevieriaen er alle plantet med ren cocopeat.Det er meget velegnet som import- og eksportanlæg.

Dethårde blade sansevieriaer også mange slags.Såsom Sansevieria cylindrica, flettet Sansevieria cylindrica.Også meget varmt salg på det indonesiske marked.

Vi sælger også den sjældne rod sansevieria for mange lande.Hvis du har et akut behov for sansevieria kan du vælge sjældne rod sansevieria med fly også kan med fartøj.

Vi bruger normalt kartonerne til at pakke sansevieria og trækartonerne.

Det er alt den viden, jeg vil dele med dig.Hvis du har brug for sansevieria, så send venligst forespørgslen til os for flere detaljer, vores have vil give dig den bedste service.

Tak!

SAN104中型白雪虎皮兰图片
SAN101中型矮种金边虎皮兰图片
SAN105中型白玉虎皮兰图片

Indlægstid: 22. november 2022