Nyheder

Viden om Pachira

Godmorgen allesammen.Håber du har det godt nu.Vi har lige haft en kinesisk nytårsferie fra 20. jan.-28. jan.Og start arbejdet i 29. jan.Lad mig nu dele mere viden om planter med dig fra nu af.Jeg vil gerne dele Pachira nu.Det er virkelig dejlig bonsai med stærkt liv.Jeg kan virkelig godt lide det.Mange kunder vil købe den lille pachira bonsai.Der er mange former.Såsom QQ-form, tre trunks-form, multi trunk-form og multi-hovedform.De er meget varmt salg.

Ikke kun pachira lille bonsai er hot salg også den mellemstore pachira.Såsom sigle trunk pachira, T-root pachira og de fem flettede pachira.

Vi sender derfor altid planter med container (fartøj) eller fly.Så vi har den sjældne rod pachira.Det vil hjælpe med at spare plads og spare forsendelsesomkostninger.

Men du må gerne vide, hvordan man pakker disse pachira?Hvis den lille bonsai, bruger vi altid kartonerne til at pakke. Kartonerne vil hjælpe med at beskytte den lille pachira bonsai.Hvis den lille størrelse sjældne rod pachira, bruger vi ofte plastikkasser og vil bruge den sjældne rod pachira til at udfylde hullerne i store træer.

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du modtager pachiraen?

  1. Venligst skift ikke gryden med det samme, du må hellere passe på dem først og omkring en halv måned, så kan du skifte gryden.
  2. Vand dem igennem og læg dem i skyggerummet.

Det er alt, hvad jeg vil dele med dig.Ser frem til at dele viden om planter med dig næste gang.Mange tak for din støtte

PAC1009AQ55#提根高杆发财树图片
PAC1010AQ46#直杆发财树图片
PAC1001AQ36#矮提根发财树图片
PAC07001五编发财图片1
微信图片_20230130161242

Indlægstid: 30-jan-2023